Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Consumentenbond: Toyota Yaris Hybrid is de allerbeste

De Consumentenbond heeft zojuist de nieuwe Toyota Yaris Hybrid uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ in de Compact klasse. Bij het toekennen van het predicaat woog de onafhankelijke consumentenorganisatie de Yaris op vijf onderdelen: rijden en gebruik, verbruik en uitstoot, veiligheid, betrouwbaarheid en afschrijving.

 

De Consumentenbond steekt loftrompet over het lage verbruik van de Toyota Yaris Hybrid, het ruimte aanbod in de auto en het feit dat elke hybride Yaris standaard is voorzien van een automatische transmissie. Bovendien, zo concludeert de Consumentenbond ten slotte, is de Yaris ook in het mankementenonderzoek onverslaanbaar.

Toyota Yaris: Betaalbare betrouwbaarheid

Het segment van de Yaris is felbevochten, maar Toyota’s troef in de B-segment is jaar-in jaar-uit een verkoopsucces. Dat komt mede door de hoge betrouwbaarheid van de Yaris, de lage bezitterkosten (denk aan zaken als brandstof, slijtage en regulier onderhoud), de scherpe vanaf prijs en de beperkte afschrijving.

Yaris: helemaal vernieuwd

De Toyota Yaris werd deze zomer helemaal vernieuwd. Toyota gaf de Yaris zowel technisch (motoren en versnellingsbakken) als dynamisch (onderstel, stuurinrichting) een extreme make-over. Bovendien werd het ontwerp radicaal onder handen genomen. Niet alleen aan de buitenzijde kreeg de Yaris een verjongingskuur, ook het interieur onderging een volledige metamorfose.

Verrassend volwassen auto

Toyota ontwierp een nieuwe dashboard met volop zachte materialen, herschikte de lay-out van de soft touch deurpanelen en de stoelen kregen nieuwe, hoogwaardige stoffen. Ook de isolatie werd ter hand genomen. Als gevolg hiervan is de Toyota Yaris een verrassend stille en volwassen rijdende auto – en nog steeds ongekend spaarzaam ook, zeker wanneer voor de hybride uitvoering wordt gekozen.

Klein van buiten, groot van binnen

Het feit dat de Yaris qua buitenmaten tot de meest compacte auto’s in zijn klasse hoort, terwijl ‘hij van binnen met afstand een van de ruimste modellen op de markt is, zorgt voor een vaste schare fans. Jonge ouders kiezen voor de Yaris omdat er op de achterbank royaal ruimte is voor kinderzitjes en de flinke kofferbak met gemak kampeerbedjes, de buggy en aanverwante kinderzaken slikt. Leaserijders prijzen zijn stilte en weggedrag en mensen die bij voorkeur een overzichtelijke auto rijden, doen dat vaak vanwege het gemak waarmee de Yaris zich door druk verkeer laat sturen.

 /></p>
        
        
      </div>
    
    
    
        <ul class=