Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Toyota Alkmaar

Autoplaza

Al sinds 2003 is Autoplaza erkend Toyota dealer voor personenauto’s, bedrijfswagens en 4×4’s. In de showroom aan de Berenkoog 20 in Alkmaar vindt u een ruime collectie nieuwe Toyota’s. En natuurlijk ook prachtige occasions. Daarnaast kunt u zes dagen per week terecht in de BOVAG-gecertificeerde garage om uw geliefde Toyota te laten repareren.

Toyota in Nederland en wereldwijd

Bent u gek op de auto’s van Toyota? Dan bent u niet de enige! Mede dankzij de sterke prijs-kwaliteitsverhouding is Toyota het grootste Japanse automerk dat in Europa rondrijdt. Wereldwijd worden zo’n 10 miljoen modellen per jaar verkocht. In Nederland is Toyota hét hybridemerk bij uitstek, met de populaire Prius, de Auris en de Yaris als paradepaardjes. De krachtige en betrouwbare motoren staan garant voor jarenlang stil, milieuvriendelijk, betrouwbaar en voordelig rijplezier. Toyota staat tevens bekend om zijn slimme, technische innovaties. In 2013 kreeg dat bijvoorbeeld vorm in een samenwerking met BMW, voor het ontwikkelen van brandstofcelsystemen, lithium-air-batterijen en sportwagens.

Nieuwe Toyota’s en occasions in Alkmaar

Wilt u een nieuwe auto of occasion kopen in Alkmaar en droomt u van een Toyota? Gebruik dan de online zoekmachine van Autoplaza Alkmaar, stel uw voorkeuren in en vind snel de auto die bij u past.

Liever naar een showroom? U bent van harte welkom om bij Autoplaza rond te kijken en direct een proefrit te maken in één van de vele auto’s. Bovendien beantwoorden de ervaren medewerkers met plezier al uw vragen over de Toyota die u op het oog heeft.

Reparatie Toyota Alkmaar:

snel weer op weg

Bij Autoplaza Alkmaar kunt u terecht voor alle reparaties en onderhoud van uw Toyota. Om de snelle ontwikkelingen van Toyota bij te benen, worden de monteurs en medewerkers regelmatig bijgeschoold in de nieuwste Toyota-technieken. Bovendien is er in de garage altijd een ruime voorraad originele onderdelen voorhanden. Daardoor bent u snel weer op weg als er eens iets vervangen moet worden. Kom langs of maak een afspraak.

Toyota modellen