Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

APK Alkmaar?

Plan zelf bij Autoplaza!

Ploft er een brief van het RDW bij u op de mat? Dan is het hoogstwaarschijnlijk weer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto. Dit is een Europees verplichte keuring om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu minder te belasten. Als erkend garagebedrijf staat Autoplaza Alkmaar hier natuurlijk volledig achter. U kunt erop vertrouwen dat de ervaren APK-keurmeesters uw auto volgens het boekje controleren en zo voorkomen dat u dure bekeuringen krijgt opgelegd of onnodig lang rondrijdt met schade.

APK Alkmaar zelf inplannen

Hoewel u weet dat het jaarlijks moet gebeuren, komt een APK-keuring toch altijd weer ongelegen. Zeker als u de auto dagelijks nodig heeft. Autoplaza maakt het u daarom zo makkelijk mogelijk, met de handige online afsprakenkalender. Daarmee kunt u zelf aanvinken welke datum u het beste schikt. Wees er op tijd bij en plan uw APK voordat deze verloopt!

Liever even contact opnemen? De medewerkers van Autoplaza staan u graag te woord.

APK sluit onderhoud en reparaties niet uit

De APK is een momentopname en biedt helaas geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig schade- en pechvrij rijdt. Regelmatige controle van uw auto blijft dus belangrijk. Bij Autoplaza Alkmaar kunt u terecht voor onderhoud (grote en kleine beurt) en reparatie van uw Suzuki of Toyota.