Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Garage Alkmaar

Kom naar Autoplaza

De Japanse auto’s van Toyota en Suzuki staan bekend om het gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en een hoge duurzaamheid. Toch kan er altijd iets kapot gaan.

Reparaties: Vakmannen en topapparatuur

In de garage van Autoplaza werken 15 specialistische vakmannen die ieder draadje en schroefje van een Suzuki en Toyota op hun duimpje kennen. De medewerkers volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste (technische) ins en outs van deze Japanse merken. En doordat in de werkplaats ook altijd een ruime voorraad originele onderdelen voorhanden is, weet u zeker dat u snel weer op weg bent als er eens iets vervangen moet worden. Duurt het toch nét even te lang voor u om te wachten tot de auto klaar is? Dan kunt u rekenen op een vervangende auto of een leenfiets (gratis).

Besparen door onderhoud

snel weer op weg
Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, worden kleine defecten snel ontdekt en bespaart u aan het eind van de rit hoge(re) kosten. Het gebeurt regelmatig dat relatief kleine problemen zoals een verstopt filter of een lekkende pakking uitgroeit tot grote en onnodige schade. Voorkom dat. Houd uw auto in topconditie met een kleine of grote onderhoudsbeurt van Autoplaza.