Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Airco-onderhoud auto

Autoplaza

Niets zo vervelend als op een warme zomerdag of tijdens een lange vakantietrip merken dat uw airco het niet meer doet. Airconditioning in een auto is een gevoelig systeem dat om regelmatig onderhoud vraagt – als u wilt dat het naar behoren blijft werken. (Wat waarschijnlijk het geval is). Kom daarom naar Autoplaza Alkmaar voor het bijvullen en het benodigde airco-onderhoud van uw auto.

Controleren, bijvullen, repareren

Een naar behoren functionerende airco in uw auto is wel zo aangenaam. In een frisse omgeving zit u zelf ook frisser achter het stuur. Op het moment dat uw airco niet meer goed koelt of die een muffe geur verspreidt (dit komt door de aanwas van bacteriën), is het hoog tijd voor een onderhoudsbeurt. Als u jaarlijks uw airco in de auto laat nakijken en ongeveer eens in de vijf jaar onderhouden, voorkomt u dat de airco beschadigt en dure reparaties nodig heeft. Bij airco-onderhoud van uw auto zorgt Autoplaza onder andere voor:

  • Verversen koelmiddel
  • Filters vervangen
  • Reiniging verdamper
  • Nalopen onderdelen

Airco-onderhoud auto in Alkmaar

Autoplaza Alkmaar is een erkende dealer van de automerken Toyota en Suzuki. Autobezitters van deze prachtige, Japanse voertuigen kunnen daardoor altijd rekenen op vakkundige en snelle reparaties en onderhoud van hun auto. En natuurlijk ook van het ingebouwde aircosysteem. In de garage aan de Berenkoog 20 zijn allerlei benodigdheden voor airco-onderhoud aan uw auto op voorraad. U hoeft dus nooit lang te wachten en kunt snel weer fris en fruitig op weg.

Kom langs bij Autoplaza Alkmaar voor Airco-onderhoud van uw auto of, indien nodig, een reparatie van het airco-systeem. Zeker weten dat u direct wordt geholpen? Maak dan eventjes een afspraak.