Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Autoruit-reparatie voor Toyota en Suzuki

Woont of werkt u in de omgeving van Alkmaar en heeft u glasschade aan uw auto? Kom dan zo snel mogelijk langs bij de garage van Autoplaza Alkmaar voor een autoruit-reparatie. Autoplaza is een BOVAG-erkende merkdealer voor Toyota en Suzuki en heeft een ruime hoeveelheid autoruiten van deze twee Japanse merken op voorraad. U bent daardoor altijd weer snel weer op weg.

Autoruit-reparatie door Autoplaza

Een opspringende steen, een aanrijding met een dier op de autoweg, een ingeslagen ruit door een auto-inbreker of een sterretje in de voorruit dat barst door temperatuurschommelingen: glasschade aan uw auto is helaas snel ontstaan. Bij de garage van Autoplaza aan de Berenkoog 20 in Alkmaar kunt u terecht voor een snelle reparatie of vervanging van uw autoruit. Kom onder andere langs voor:

  • Sterreparatie: met hars vullen wij het sterretje in uw voorruit op en is deze weer even sterk als ooit tevoren en voorkomt u een barst
  • Autoruitreparatie
  • Vervanging van uw vooruit, zijruit of achterruit: als de opgelopen schade niet meer te repareren is
  • Reparatie of vervanging van uw lampen

Kom langs of maak een afspraak

Bij Autoplaza kunt u zes dagen per week terecht voor autoruit-reparatie of vervanging. Iedere barst, ster of zelfs verbrijzeling van uw ruit wordt hier snel verholpen. Kom langs wanneer het u uitkomt of maak een afspraak: dan weet u zeker dat de auto rijklaar is terwijl u wacht.

Verzekerd?

Gratis tip: hoewel Autoplaza uw ruiten tegen scherpe tarieven repareert en vervangt, kan het lonen om bij uw verzekeraar na te gaan of glasschade binnen uw polis valt. En zo ja, of een declaratie zonder voorwaarden zoals het verlies van schadevrije jaren kan worden ingediend.