Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Autoschade Alkmaar

Autoplaza repareert iedere kras en deuk

Heeft uw Suzuki of Toyota (ernstige) schade opgelopen? Vervelend! Gelukkig bestaat er vrijwel geen kras, deuk of kapotte bumper die niet door Autoplaza Alkmaar kan worden gerepareerd. Een geluk bij een ongeluk. Woont of werkt u in de buurt van Alkmaar? Kom dan langs bij de garage aan de Berenkoog 20 en de monteurs maken uw geliefde auto weer zo goed als nieuw.

Schade aan uw auto? Reken op Autoplaza

Autoschade in Alkmaar? Bij Autoplaza kunt u terecht voor het herstel van schade en glasschade aan uw Toyota of Suzuki.  Wanneer u uw beschadigde auto aanlevert bij Autoplaza, wordt allereerst een taxatie opgemaakt van de werkzaamheden en kosten. Vervolgens wordt het herstelwerk uitgevoerd en kunt u in de tussentijd gebruikmaken van een vervangende auto of een gratis leenfiets. Na de opgelopen schade hoeft u verder niets meer te doen, want Autoplaza levert uw auto weer zo goed als nieuw af en regelt zelfs de afhandeling van de kosten met uw verzekeringsmaatschappij. Kortom:

  • Snel en kwalitatief herstel van alle schade
  • Tijdelijk vervangend vervoer (auto of fiets)
  • Geen gedoe met uw verzekering maar een complete (financiële) afhandeling
  • Snel weer op weg dankzij specialistische vakmensen en apparatuur
  • Jarenlange garantie op het herstel van de autoschade

Autoschade Alkmaar? Ga naar een BOVAG-erkende dealer

Doordat Autoplaza een BOVAG-erkende merkdealer van Toyota’s en Suzuki’s is, zijn de specialistische garagemedewerkers op de hoogte van alle typen en modellen auto’s. Dit komt de snelheid en kwaliteit van reparaties altijd ten goede. Bovendien zijn in de garage veel originele onderdelen op voorraad, waardoor er geen onnodige tijd verloren gaat tot u het stuur van uw geliefde auto weer in handen houdt.

Kom voor autoschade in Alkmaar direct naar Autoplaza of plan een afspraak in.