Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Toyota geeft prijzen nieuwe iconische Land Cruiser vrij

 

  • Personenuitvoering leverbaar vanaf 69.575 euro
  • Op grijs kenteken vanaf 31.895 euro
  • Breed leveringsprogramma, keuze uit 4 uitrustingsniveaus
  • Doelgerichte kracht wereldwijd inzetbaar bij levensreddende acties
  • Speciaal offroad-pakket voor extra goede terreincapaciteiten

 

 

 

Toyota maakt alle uitvoeringen en prijzen bekend van de nieuwe Land Cruiser. In personenuitvoerig is het 4×4-icoon van Toyota leverbaar vanaf 69.575 euro rijklaar. Hierbij gaat het om de 3-deurs Land Cruiser 2.8 D-4D Comfort met handgeschakelde 6-bak. Als bedrijfswagen beginnen de prijzen bij 31.895 euro, exclusief BTW en BPM. De omvangrijke standaarduitrusting omvat onder meer permanente 4WD met centraal Torsen® limited slip sperdifferentieel, airconditioning, cruise control, keyless entry en een alarmsysteem.

 

De Toyota Land Cruiser is van oudsher ontwikkeld om het zwaarste terrein het hoofd te kunnen bieden. Met onderdelen van Toyota’s vrachtwagendivisie werd een over-gedimensioneerd ladderchassis gebouwd met zware assen. Op dit chassis bouwde Toyota de carrosserie. Al ruim 65 jaar staat Toyota’s onverzettelijke 4×4-icoon op een oersterk ladderchassis. Dat is anno 2017 uniek in zijn klasse. Dankzij dit ladderchassis is de bodemvrijheid enorm en de veerweg van de wielen lang, ideaal voor in het zware terrein. Het stelt de Land Cruiser in staat onbegaanbare wegen begaanbaar te maken. Daarom wordt de Toyota al jarenlang wereldwijd succesvol ingezet tijdens reddingsoperaties in moeilijk begaanbaar gebied door politie, brandweer, ziekenhuizen en goede doelen. De Land Cruiser is gebouwd om in dergelijke situaties levens te redden.

 

Ook als 7-zitter

De Land Cruiser is breed inzetbaar. Daarom is het leveringsprogramma breder dan ooit tevoren. De handelbare 3-deurs is er met de keuze uit 3 uitrustingsniveaus. De beduidend langere 5-deurs kent 4 uitrustingsniveaus met 5 zitplaatsen en 3 uitvoeringen met 7 zitplaatsen. Het tweede uitrustingsniveau van de nieuwe Toyota Land Cruiser betreft de Challenger. Deze nog luxere versie is standaard voorzien van onder andere 17-inch lichtmetalen velgen, een 6-trapsautomaat, climate control, Full Map navigatie, een achteruitrijcamera en parkeersensoren achter. De prijzen op geel kenteken starten bij 77.100 euro. De volgende versie is de Professional, vanaf 85.965 euro. Toevoegingen zijn 19-inch i.p.v. 17-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, lederen bekleding, stoelverwarming en -ventilatie, een JBL-audiosysteem en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. De 5-deurs Executive is de meest luxe uitvoering van de nieuwe Land Cruiser. Met onder andere luchtvering met automatische niveauregeling en een groot glazen schuif-/kanteldak. De prijzen beginnen bij 100.175 euro.

 

Speciaal offroad-pakket De Land Cruiser Professional kan worden uitgerust met een speciaal offroad-pakket. In dit geval is de iconische terreinauto uitgerust met een inschakelbaar sperdifferentieel op de achteras, kinetische vering (KDSS), Crawl Control en 5 camera’s voor een uitzonderlijk goed zicht rond de auto waarvan één camera zich onder de voorwielen bevindt, een primeur.

 

4 versies voor 5-deurs op grijs kenteken

Zowel de 3- als de 5-deursversie van de Land Cruiser is leverbaar op grijs kenteken. De 3-deurs is voorzien van een volledig vlakke laadvloer en een verhoging in het dak. Wat betreft de 5-deursuitvoering kan de klant kiezen uit 4 versies: met een tussenwand aan de B- of C-stijl en met een standaard of verhoogd dak.

 

De nieuwe Land Cruiser is per direct bij de Toyota dealer te bestellen; de leveringen beginnen op 15 november 2017.