Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Verhuizing Autoplaza Heerhugowaard B.V.

Geachte heer, mevrouw,

Inmiddels heeft de Toyota importeur Louwman & Parqui B.V. of de Suzuki importeur BV Nimag u op de hoogte gebracht.

Autoplaza Heerhugowaard B.V., uw offici‰le Toyota en Suzuki dealer voor Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, is samengevoegd met onze vestiging Alkmaar.

Alle activiteiten zullen vanaf maandag 20 april in Alkmaar worden voortgezet. De voor u bekende gezichten verhuizen natuurlijk mee. aan de balie zult u Ali Pekkutucu (rechtstreeks nummer 072-5675930) aantreffen. In de verkoop Rob Koorn en Ben van Haagen. Ook de voor u bekende monteurs komt u in Alkmaar weer tegen.

Om de overgang voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij u het komende jaar een gratis leenauto aan bij onderhoud of reparatie aan uw auto. Indien in het verleden uw auto werd opgehaald door een van onze monteurs, blijft dit vanzelfsprekend van kracht. Alle opgeslagen winterwielen verhuizen mee naar Alkmaar. De komende twee seizoenen bieden wij u gratis opslag aan.

De tweede helft van dit jaar zal de Nelson Mandelabrug gereed zijn. Deze nieuwe brug is een rechtstreekse verbinding tussen Heerhugowaard en industrieterrein Beverkoog. Autoplaza Alkmaar is gevestigd op dit industrieterrein, gelegen op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard.

Voor onderhoud, reparatie en verkoop kunt u voortaan terecht bij:

Autoplaza Alkmaar

Berenkoog 20

1822 BJ Alkmaar

Graag tot ziens in Alkmaar. Er ligt een attentie voor u klaar!

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen of opmerkingen dan stel ik het op prijs als u contact met mij opneemt.

Met vriendelijke groet,

AUTOPLAZA ALKMAAR

Bart Peters

Directie

 width=