Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Opnieuw scherpe Private Lease deals via partnership Toyota, Justlease.nl en Media Markt

  • Looptijd: 2 tot en met 8 januari 2017
  • Toyota AYGO, Yaris, Auris en Auris Touring Sports
  • Bij Media Markt en online verkrijgbaar

Toyota, Media Markt, Justlease.nl bundelen in samenwerking met de Nederlandse Toyota dealerorganisatie opnieuw de krachten voor extra scherpe Private Lease deals. Tijdens deze Media Markt-actie zijn de Toyota AYGO, Yaris, Auris en Auris Touring Sports verkrijgbaar met een zeer scherp Private Leaseaanbod van Justlease.nl. Levering, onderhoud en reparatie lopen via de officiële Toyota dealer.

Financieel overzichtelijk

Met de Private Lease deals wordt de klant volledig ontzorgd met één overzichtelijk maandbedrag. Men hoeft alleen nog maar te tanken. Al het overige wordt via de Toyota dealer geregeld, zoals motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering en onderhoud. Levering en service lopen ook via een Toyota dealer naar keuze. Al vanaf een leeftijd van 18 jaar kan van deze actie gebruik gemaakt worden. De status van het aantal schadevrije jaren heeft geen invloed op het maandtarief. Voor een goed advies zijn tijdens de actieperiode medewerkers van Justlease.nl en Toyota in de Media Markt aanwezig. Wie van het actieaanbod gebruikmaakt, kan al een nieuwe Toyota rijden vanaf 169 euro* per maand. Dit bedrag geldt voor een gloednieuwe Toyota AYGO met een looptijd van drie jaar.

 

Partnership blijkt succes

Guido Roozekrans, manager Press & Public Affairs van Toyota: “Samen met partners de consument benaderen blijkt enorm aan te slaan. In oktober deden we een vergelijkbare actie en die was heel succesvol. Zowel klanten als dealers waren enthousiast. Een prima uitgangspunt om dit te herhalen.”

 

Paul Wassenaar, manager Justlease.nl: “Wij zijn altijd op zoek naar de beste deal voor onze klanten. Unieke samenwerkingen die leiden tot een positief resultaat herhalen we graag.”

 

Private Leasetarieven van 2 tot en met 8 januari 2017:

Toyota AYGO                                               vanaf 169 euro* per maand

Toyota Yaris                                      vanaf 199 euro* per maand

Toyota Auris                                      vanaf 299 euro* per maand

Toyota Auris Touring Sports              vanaf 339 euro* per maand

* Gebaseerd op contract van 36 maanden en 12.000 kilometer per jaar.