Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Nieuwe Toyota AYGO x-cite met opvallende exterieurstyling

Nieuwe Toyota AYGO x-cite markeert samenwerking met Pathé Bioscopen

 

 

 

  • Nieuwe Toyota AYGO x-cite met opvallende exterieurstyling
  • Geel-zwarte kleurstelling knipoog naar samenwerking met Pathé Bioscopen
  • AYGO x-cite onder meer te zien bij een aantal Pathé-vestigingen
  • Speciaal Private Lease aanbod inclusief Pathé Unlimited Card
  • Toyota AYGO x-cite leverbaar voor 13.995 euro

 

Toyota introduceert de nieuwe AYGO x-cite. Deze speciale uitvoering is direct herkenbaar aan de opvallende geel-zwarte (Yellow Frizz) kleurstelling. Hij markeert de nieuwe samenwerking met Pathé Bioscopen. De Toyota AYGO x-cite is leverbaar vanaf 13.995 euro of via een aantrekkelijk Private Lease aanbod inclusief één jaar gratis naar de bioscoop met de Pathé Unlimited Card.

 

De nieuwe Toyota AYGO x-cite staat vanaf juni bij de Nederlandse dealers. Hij onderscheidt zich met zijn opvallende carrosseriekleur in geel, met zwarte lichtmetalen 15-inch wielen, een zwarte wrapping en gele interieuraccenten. Verder is de AYGO x-cite voorzien van privacy glass achter, in metallic zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen, metallic zwarte dashboardpanelen, airco en touchscreen multimedia.

 

Live en op het witte doek in Pathé Bioscopen

Toyota is een samenwerking gestart met Pathé Bioscopen. Daarom is de Toyota AYGO x-cite van 16 tot 22 juni te zien bij zes bioscopen in Nederland en in commercials ‘op het doek’.

 

Private Lease vanaf 249 euro per maand

Een ander onderdeel van de samenwerking is het aantrekkelijke Private Lease aanbod van 249 euro per maand (48 maanden/10.000 km), inclusief de gratis Pathé Unlimited Card. Hiermee kun je een jaar lang, onbeperkt, zeven dagen per week naar de film bij alle Pathé-vestigingen in Nederland.

 

Ook voor kopers Pathé Unlimited Card

Klanten die de Toyota AYGO x-cite liever kopen, ontvangen ook een Pathé Unlimited Card voor een jaar. De prijzen beginnen bij 13.995 euro voor de versie met handgeschakelde versnellingsbak. De versie met x-shift transmissie (automaat) is leverbaar voor prijzen vanaf 15.250 euro.

 

Proefrit levert bioscoopkaartjes op

Een proefrit maken in een AYGO levert tijdelijk twee Pathé kaartjes op waarmee je bij iedere Pathé bioscoop naar de film kunt.