Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Nieuw geïntroduceerde Toyota PROACE bedrijfswagens gaan op pad voor KiKa

  • Introductie brede Toyota PROACE bedrijfswagenlijn in samenwerking met KiKa
  • Toyota PROACE leverbaar voor prijzen vanaf 16.995 euro (ex. BTW en BPM)
  • 106 gespecialiseerde Bedrijfswagen Champions zijn speciaal opgeleid
  • Toyota dealer Autoplaza B.V. levert grote doos vol KiKa beren af aan Medisch Centrum Alkmaar.

 

Met de nieuwe PROACE Worker keert Toyota overtuigend terug in het MDV-bedrijfswagensegment. Dankzij de meest efficiënte motoren in zijn klasse, persoonlijke service op maat én een indrukwekkend trekgewicht en laadvermogen is de nieuwe PROACE Worker toonaangevend. Bij Toyota dealer Autoplaza B.V. is alle expertise aanwezig dankzij een intensief getrainde Toyota Bedrijfswagen Champion. De Bedrijfswagen Champions gaan het land in om KiKa beren af te leveren.

 

Focus op ondernemen, Toyota ontzorgt

Achter de Toyota PROACE bedrijfswagens staat dus een stevige dealerorganisatie klaar, die dichtbij de klant staat. Dat wordt onderstreept met standaard 3 jaar/100.000 km fabrieksgarantie en levenslang 24 uur Toyota pechhulp in heel Europa, mits de PROACE in onderhoud is bij de Toyota dealer. Ook een vervangende bedrijfswagen, haal- en brengservice, onderhoud buiten werktijden, bedrijfswageninrichting op maat en financiële oplossingen zijn op voorhand geregeld. Toyota neemt alle zorg uit handen, zodat de ondernemer zich kan concentreren op het ondernemen.

 

PROACE Worker sterke troef in het MDV-segment

De PROACE Worker is een ruime bestelwagen in het MDV-segment. Deze versie staat vanaf vandaag bij de Toyota dealers. Met een laadvermogen tot ruim 1.500 kg en een geremd trekvermogen tot 2.500 kg. Standaard biedt de bestelwagen plaats aan drie personen en drie Europallets. Hij is ook standaard uitgerust met onder meer cruise-control met snelheidsbegrenzing. Toyota levert de PROACE Worker met vijf EURO 6-motoren variërend van 70 kW (95 pk) tot 128 kW (174 pk) en met handgeschakelde en automatische transmissies. Het gecombineerde brandstofverbruik start slechts bij 5,1 liter/100 km (Europese norm): stevige prestaties én brandstofkostenbesparing gaan dus hand in hand. Meer informatie.

 

Vanaf nu te bestellen bij de Toyota-dealer

Naast de PROACE Worker, introduceert Toyota dit jaar ook de PROACE Long Worker, de PROACE Dubbele Cabine, de PROACE Truck en PROACE personenwagens. Bovendien zal Toyota kort na deze zomer een compacte bestelwagen introduceren in het CDV-segment: de unieke PROACE Compact.

Alle PROACE bedrijfswagens zijn vanaf nu reeds te bestellen bij de Toyota dealer.

 

Samenwerking met KiKa

Bij de introductie van de nieuwe Toyota PROACE Worker werkt Toyota samen met de KiKa. In totaal gaan de 106 onlangs getrainde Toyota Bedrijfswagen Champions met een nieuwe PROACE Worker afgeladen met unieke KiKa beren langs bij 60 ziekenhuizen in heel Nederland. Toyota Bedrijfswagen Champion Rob Koorn van Toyota dealer Autoplaza B.V. leverde afgelopen week een doos vol met KiKa beren af bij ziekenhuis Medisch Centrum Alkmaar..

 

Toyota Nederland heeft samen met ambassadeur van KiKa Dolores Leeuwin bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht veel kinderen verrast met een KiKa beer.

Rob Koorn (1) Proace Kika

 

 

 

Fotobijschrift : Bedrijfswagen Champion Rob Koorn van dealer Autoplaza B.V. met KiKa beer bij de Toyota PROACE bedrijfswagen