Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Wat doet Autoplaza tegen Corona?

Helaas ook wij ontkomen er niet aan; ” Corona maatregelen”. Uiteraard volgen wij ook de richtlijnen van het R.I.V.M. op alle punten. Daarnaast nemen wij onze eigen extra maatregelen.

Algemeen:

Alle afspraken die staan, voor alle afdelingen, blijven wij gewoon nakomen. Mocht er om wat voor reden dan ook iets tussen komen nemen wij contact met u op. Indien u zelf niet kunt wilt u ons dit dan melden we kunnen dan meteen een nieuwe afspraak maken.

  • Aan de receptie blijven wij op gepaste afstand van elkaar (1.5 tot 2 meter)
  • Wij maken geen proefritten samen met u als klant in deze periode (werkplaats en verkoop)
  • Haal en breng service van uw auto blijven wij doen. U naar huis brengen en/of weer ophalen doen wij voorlopig niet meer.
  • Als u een betaling doet per voorkeur met pin liever geen contanten.
  • Als u de auto brengt wilt u dan de sleutel op de balie leggen.
  • Het verrijden van auto’s wordt door al onze medewerkers gedaan met handschoenen (wegwerp) als u uw auto ophaalt is uw stuur en pook niet met blote handen door ons aangeraakt!
  • Na gebruik van vervangend vervoer ‘ontsmetten” wij de auto na ontvangst.
  • Afleveren van uw auto doen we gewoon alleen voorkomen wij dat er ‘samen” in de auto gezeten wordt hier passen we onze “afleverprocedure” iets op aan !
  • Koffie, thee, water serveren wij in kartonnen bekertjes i.p.v. het kopje welke u gewend bent.
  • Wij “ontsmetten” de wachttafels, balie, deurgrepen van de auto’s in de showroom, kortom alles waar handen aankomen een aantal keer per dag.

Werkplaats:

Zonder tegenbericht, zullen alle afspraken gewoon doorgaan. Indien een afspraak om onvoorziene redenen niet door kan gaan, dan nemen wij contact met u op. Wel, verzoeken wij u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken. U kunt ook gemakkelijk een onderhoudsafspraak inplannen via ons online planbord:

Verkoop:

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij staan voor u klaar. Ook in dit geval begrijpen we het als u liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een voertuig.

Aflevering auto:

Onze verkoop staat klaar om uw auto af te leveren. Deze afspraak heeft u al gemaakt met de adviseur. Toch zijn er een paar zaken die wij anders doen om spreiding van virus te voorkomen.

Aflevering doen wij in de showroom en niet in het kantoor hiervoor hebben wij open plekken waarbij wij de afstand kunnen bewaren.

De adviseur zal geen uitleg geven in de auto maar buiten. Dit doen wij op ons parkeerterrein. Als er echt meer details in de auto besproken moeten worden verwijzen wij op dit moment naar de online handleidingen en of vragen wij om op een later moment terug te komen.

Inruil auto? Deze nemen wij gewoon in maar de adviseur doet dit met extra maatregelen.

Wij werken in een zogenaamd warm nest dit is ook de relatie die we met onze klanten hebben en het is lastig om “afstandelijker” te zijn dus wij hebben uw hulp ook hard nodig laten we allen scherp zijn !

We blijven gewoon hetzelfde echter kan het wat onpersoonlijker overkomen dan u van ons gewend bent wij vragen hiervoor uw begrip.

Mocht het R.I.V.M aanpassingen/aanvullingen uitvaardigen dan passen wij dit onmiddellijk aan.

Dank voor uw begrip en wees welkom.

Team Autoplaza AlkmaarVolg ons


Adres
Berenkoog 20, 1822 BJ Alkmaar
Telefoon
Email adres