Uw officiële Suzuki en Toyota dealer in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.
626 klanten beoordelen ons met een 9.1

Media Markt, Justlease.nl en Toyota-organisatie slaan handen ineen voor innovatief, scherp klantenaanbod

  • Unieke, scherpe Private Lease aanbiedingen in partnership met Media Markt, Justlease.nl en Nederlandse Toyota-importeur en -dealers
  • Klant kiest Toyota AYGO, Toyota Yaris of Toyota Auris (ook als Touring Sports) tegen vast maandbedrag en hoeft uitsluitend te tanken
  • In Media Markt en online verkrijgbaar tegen zeer scherpe maandtarieven
  • Levering, onderhoud en reparatie via officiële Toyota dealer naar keuze

Tijdens de Media Markt ‘Gekkenhuis’-actie van woensdag 26 tot en met zondag 30 oktober 2016 zijn de Toyota AYGO, Yaris, Auris (ook als Touring Sports) bij de Media Markt verkrijgbaar met een extreem scherp Private Lease aanbod van Justlease.nl. Voor gedegen advies is er zowel een Justlease.nl als een Toyota medewerker in de Media Markt aanwezig. De auto’s worden afgeleverd en onderhouden bij de officiële Toyota dealer.

 

Uniek partnership Het Private Lease aanbod is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Media Markt, Justlease, Louwman & Parqui (Toyota importeur Nederland) en de nationale Toyota dealerorganisatie.

 

Pieter van der Velden, Algemeen Directeur Louwman & Parqui: “Als Toyota organisatie zijn wij gedreven om op innovatieve wijze nieuwe doelgroepen aan te boren. We zijn dan ook bijzonder trots dat we, in nauwe samenwerking met onze dealerorganisatie, invulling hebben kunnen geven aan deze unieke actie.”

 

Paul Wassenaar, Manager Justlease.nl (gespecialiseerd in Private Lease voor particulieren): “Justlease.nl is continu in ontwikkeling en op zoek naar de beste service voor de klant. En door intensieve samenwerkingen zoals met Toyota, maken we de beste prijs en de beste service mogelijk.”

 

Unieke propositie

Het vanaf tarief start bij 169 euro per maand voor de Toyota AYGO bij een looptijd van 3 jaar. De klant wordt volledig ontzorgd. Hij hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige zaken zoals motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering én onderhoud via de Toyota dealer zijn inbegrepen in het scherpe aanbod. De levering en service vinden plaats bij een officiële Toyota dealer naar keuze van de klant.

 

Uniek is dat de actie al beschikbaar is voor automobilisten vanaf 18 jaar. Uniek is eveneens dat het aantal schadevrije jaren van de berijder geen invloed heeft op het maandtarief naar keuze van de klant.